Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от diyodi Покажи съобщение
    Привет и от мен.
    Решил съм да си взимам 156 комби дизел. Някой може ли да ми каже нещо за долупосочените:
    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=8kfbla
    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=8kfbla
    http://www.cars.bg/c961695 (тази ми е много съмнителна, поради това че е снимана по тъмно и почти нищо не се вижда)
    http://www.cars.bg/c956445

Четвъртата колега е къде къде по хубава от другите 3 ! и салона е по запазен Джантите са много хубави . На 2-рата и 3-тата шофьорските седалки са доста износени .. но за мен последната е най-хубава !
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• първата се продава от повече от година, последната е нова обява - не знам, като цяло си се насочил към коли на цена около 2000 лв, със старите мотори и без компютър, мисля ,че която и да вземеш ще сбъркаш и ще съжаляваш, но ако много държиш да е евтина колата ... Вдигни си малко бюджета , защото тези които си посочил са потенциална бездънна яма за пари
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
      Peugeout 2.2 HDI 133+++
      Alfa 159 +++ next

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
        първата се продава от повече от година, последната е нова обява - не знам, като цяло си се насочил към коли на цена около 2000 лв, със старите мотори и без компютър, мисля ,че която и да вземеш ще сбъркаш и ще съжаляваш, но ако много държиш да е евтина колата ... Вдигни си малко бюджета , защото тези които си посочил са потенциална бездънна яма за пари

Зависи на каква кола попаднеш , има такива дето ще те слушат дълги километри , а и такива който ще се разпаднат , затова кола се избира много внимателно и също с късмет !

Comment

• Аз въобще недоумявам, как изобщо може да ви харесват тия коли от обявите, дето ги обсъждате
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Аз въобще недоумявам, как изобщо може да ви харесват тия коли от обявите, дето ги обсъждате
            Въпрос на вкус, за всеки влак си има пътници

Comment

• Първата се продава не от 1 а от 3 години !
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Здравейте търся си 159 комби дизел (путото ми утесня ) спрял съм се на тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...=&s4=&s2=&s6=1 .... Някой дали може да каже нещо за нея ?
                Last edited by thecleaner; d.m.y г., 20:44.

Comment

• Първоначално публикувано от ddanio Покажи съобщение
                  Здравейте търся си 159 комби дизел (путото ми утесня ) спрял съм се на тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...=&s4=&s2=&s6=1 .... Някой дали може да каже нещо за нея ?
                  Аз мога да ти кажа нещо: това не е 159ка
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

• 156 Извинявам се

Comment

• Нямам представа техническото и състояние, не съм я гледал.
                      На пръв поглед е доста добре. Външно и вътрешно.
                      Има доста екстри, така като гледам.
                      Навигация, Bose, има си и мрежата на багажното отделение.
                      Външно е доста запазена.
                      Заслужава да се погледне.
                      Mercedes S320 W220
                      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Аз въобще недоумявам, как изобщо може да ви харесват тия коли от обявите, дето ги обсъждате

Разни хора , разни идеали .

Comment

• Днес ходих да я погледна и това което забелязах е ,че :
                          1. интериора и що годе добре за 13 годишна.
                          2. запали добре и сякаш няма излишни шумовеот към двигателя но при гасенето двигателя нещо притресе не знам дали е нормално , нека по-компетентните да кажат
                          3. на таблото свети индикация за вода във филтъра и дисплея на радио -CD - навигацията е на черти и трудно се разчита

---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:46 ----------

Щях да забравя имаше и някакво виене на лагер или ролка ......може би покрай климатика защото като го включих се усили .

Comment

• Първоначално публикувано от ddanio Покажи съобщение
                            Днес ходих да я погледна и това което забелязах е ,че :
                            1. интериора и що годе добре за 13 годишна.
                            2. запали добре и сякаш няма излишни шумовеот към двигателя но при гасенето двигателя нещо притресе не знам дали е нормално , нека по-компетентните да кажат
                            3. на таблото свети индикация за вода във филтъра и дисплея на радио -CD - навигацията е на черти и трудно се разчита

---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:46 ----------

Щях да забравя имаше и някакво виене на лагер или ролка ......може би покрай климатика защото като го включих се усили .

Ми с една дума на прав поглед щом си забелязал тези проблеми , по добре не я взимай защото не се знае още колко ще излезнът а пита ли за тест драйв ? ако да дадоха ли ти ?

Comment

• Не не питах , а и нямах желание като че ли ...... но сигурно щяха да дадат !

Comment

• http://www.cars.bg/c147514 - Дайте мнение за тая алфетка . Гледам я от 3-4 месеца и тоя я свали само с 500 лева.Някак си ми се виждат много пари .Дали ще смъкне поне до 4000 ?

Comment

Working...
                                X